Kategorier
Okategoriserade

Utflykt – seglats med Handicat fredag den 12 augusti

Fotograf Peter Unger

Fotograf Peter Unger

Fotograf Magnus Ramstrand

Fotograf Gudrun Hansson

Röster från deltagarna:

Vi har haft en härlig dag på sjön, mycket varmt och lite lätt vind så vi kunde segla. Den som ville fick styra, min bästa fart blev drygt fem knop, men vinden varierade. (Peter Unger)

Här är helt underbart! Inte så mycket vind och sol från klarblå himmel! (Gudrun Hansson)

En underbar seglats med segelkatamaranen Handicat. Båten är 12 meter lång och drygt 7 meter bred. Dern ägs och drivs av en förening som har anpassat den för personer i rullstol därav namnet handicat. Vi avgick från Svinninge Maria i norra delen av Stockholms skärgård. Trots svag vind kom vi upp i över sex knop på Trälhavet. Vi ankrade viden naturhamn. Några av oss badade och sena njöt vi av medhavd matsäck. Tack till RPG Sollentuna för möjligheten att delta (Magnus Ramstrand)